Apocalypso Administrator
| Titulli: Poezi dashurie 2 By Gon1 Tue Mar 24, 2009 10:04 am | |
| Tash a me njeh?tash a e din se kush jam un?tash a e kupton se zemra ime te ka dashur shum?un bera gjdogje te mundur per ty tash mund tme kuptosh pse kam pasur aq shum lot ne sy!vetim ti je vetem ti ke qen gjithmon ne ket zemren time dhe kjo kurr nga vetja ste largon,edhe pse sjemi bashk un ma te leht e kam pasi qe ta kam deshmuar se si un askush ne bot ste don,dikur neve na ndajten nderhyn ne dashurin ton a thua tash jan penduar dhe me zdot na lendojn,gjithmon e pyes veten pse ?pse?pse nuk e pata at guxim me koh pse lejova qe dikush tjeter te na e nderprej dashurin ton...Un gjith mon tr desha ashtu si edhe ti a dot vij ndonjeher ajo dit te kem ty ne perqafim,lotet e mi nuk kan pushuar as nje her se derdhuri per ty edhe ket vet ti zemer e di,tash jemi shum larg te dyt te vetmuar smund ta gjejm as nje tjeter dashuri se per ne gjdo person tjeter shpejt na u bahet i huaj,kam provuar por nuk provoj me dot se ekam kuptuar se ta dashuroj dike tjeter esht shum e kot,prandaj kshtu po rri mes vetmis dhe dikuj tjeter e zgjodha vetmin sepse ma e mir per mua esht vetmija se sa zavensimi yt me dike tjeter te kam dasht-te dua-do te dua-gjat gjith jetes.....???-----____________________________________________________________________________________________________________ me fal qe te lendova dikur me fal qe deshiren tende nuk guxova ta provoj kurr me fal qe sika me ty por sishte fai im edhe vet e di.
a thua ku je athua ne enderr a me sheh-a thua a te mungoj si dikur a thua a me therret edhe ne gjum
numrin tim ne tel.ende a e mban aj lexon ende mesazhet me titullin-do te dua per sa tjem gjall- te gjith per ne e din e shum na gjykojn e ka edhe shum te tjer se ket dashuri dhe ket besnikri shum e lakmojn.
_______________________________________________________________________________________________________________ Mė e rėndė se toka Mė e lehtė se hija E vjeter sa lindja Pafund sa gjithėsia E ėmbėl sa fjala E hidhur sa pikėllimi E ngrohėt sa falja E fortė sa qėndrimi Rrėnon edhe atje Ku fare ska ndėrtuar Ep fryte nė atė vend Ku rrėnjė ska lėshuar E-ndrit errėsirėn Errėson ndriqimin I pasuron ėndrrat Dhe ndalon ėndrrimin Ujitet dhe jeton Edhe nė shkretėtirė Pėrballon acarin Dhe nuk ka tė ngrirė Rrallė kthehet aty Qe njėherė del Ėshtė fuqi e fort Kur pushton s`pari herė Pastron ēdo plagė Dhe njė ofshamė liron Sa do t`jetė e dhimbshme Plagėn e shėron Vajin e kthen nė kėngė Ngushllimin nė urim Ndryshk unazat ne gisht Kur nuk ka bashkim Kur ndizet t`parėn herė Flaka e saj pėrjetohet Vetėm prushi nėse mbetet Ėshtė e para dhe nuk harrohet Syri nuk e shef Veshi nuk e dėgjon Zemra ėshtė folea Qė nė tė banon _________________ Me je zemra dhe shpirti im Pranija jote mė jep gezim dua te kem pranė, qe t“mė ndihmosh Dhe jeten me mua ta kalosh Do te ruaj sot dhe gjithmo nese ti je ēeles i dashurisė tonė nese dashurija gjithmonė do tjetė do t“jem me e lumtura me t“vėrtet.._____________________________________________________________________________________________________________________ Ne te dy biseduam dhe dikur na erdhi dita dhe u takuam u takuam por ne momentin qe u takuam un ne ty u dashurova dy pika lot me ran ne tok te thash..... te dua pergjithmon ti nuk mu pergjigje me le te vuaj dhe te rri ne mendime e pres pergjigjen tande te me tregosh se se a mundesh te me dashurosh per ty B......... un po vuaj per ty B..... . po lotoj per ty B..... po mendoi B.... te dashuroiiiii ...________________________________________________________________________________________________________________________ | |
|